Grant Thornton i Falun

Bild: Faluillustration av Robert HilmerssonVill du ha rådgivare som förstår både ditt företags ekonomi och din privatekonomi? Vi på Grant Thornton i Falun är specialiserade på ägarledda företag.

Vi förstår samspelet mellan företagare och företag och det gör att vi kan ta till vara på möjligheter och hantera risker som berör både företag och deras ägare. Kontakta oss gärna för mer information på telefonnummer 023-70 55 00.

Kundaktiviteter & Seminarier

Revisorer och konsulter för företagare

Vill du ha rådgivare som förstår både ditt företags ekonomi och din privatekonomi? Vi på Grant Thornton i Falun är specialiserade på ägarledda företag.

Skattekonsultation

Vårt kontor kan erbjuda kvalificerad skattekonsultation genom vår skattekonsult Gunnar Andersson.

Valet är enkelt när det gäller redovisning

Behöver du professionell hjälp i redovisningsfrågor?

Låt oss hjälpa ditt företag med löneadministrationen

Vi har en hög kompetens inom lönehantering och kan utföra hela eller delar av din löneadministration.

Nyheter

Pressmeddelande: Det ljusnar för fastighetsbranschen – optimistisk syn på närmsta året

2014-09-17

Pressmeddelande: Sverige obyråkratiskt för företagare

2014-08-04

Paneldiskussion med Women in Progress i Almedalen

2014-07-04

För andra året i rad deltog Grant Thornton vid Women in Progress etikseminarium i Almedalen. I år med vd Peter Bodin i panelen tillsammans med bl.a. Peter Norman, Finansmarknadsminister, Caroline af Ugglas, Skandia och Sarah McPhee, SPP.

Pressmeddelande: Grant Thornton förvärvar JosefssonÅgren Auktoriserade revisorer och fyller på VLT-huset

2014-06-26

Förslag om stora ändringar av bolagsbeskattningen

2014-06-13

Företagsbeskattningskommittén, som har haft i uppdrag att lämna ett förslag till ett nytt system för beskattning av bolag, har nu lämnat sitt slutbetänkande. Det nya systemet ska öka den skattemässiga neutraliteten mellan eget och lånat kapital. Kommittén har även haft i uppdrag att analysera reglerna för koncernbidrag och underprisöverlåtelser och föreslår att både underprisregler samt reglerna om koncernbidrag bör finnas kvar och lämnas oförändrade. För att skapa neutralitet mellan eget kapital och lånat kapital och samtidigt minska möjligheterna till internationell skatteplanering lämnar kommittén två olika förslag.

Visa alla