Vi håller på att göra om vår sajt och hoppas att du som besökare vill ta dig tid att ge oss feedback på grantthornton.se genom att svara på några frågor. Tack!

 

Grant Thornton i Falun

Bild: Faluillustration av Robert HilmerssonVill du ha rådgivare som förstår både ditt företags ekonomi och din privatekonomi? Vi på Grant Thornton i Falun är specialiserade på ägarledda företag.

Vi förstår samspelet mellan företagare och företag och det gör att vi kan ta till vara på möjligheter och hantera risker som berör både företag och deras ägare. Kontakta oss gärna för mer information på telefonnummer 023-70 55 00.

Kundaktiviteter & Seminarier

Tävla i vår VM-tävling med chansen att vinna en iPad Air 2!

I samband med Skid-VM i Falun anordnar vi en webbtävling, där vi vill veta vilken TV-kändis, entreprenör och Grant Thornton-kund som är med i filmen om Webbkontoret. Ditt svar vill vi ha senast söndagen den 8 mars. Lycka till!

Vill du få en riktigt bra start på dagen?

Vi har flera frukostseminarier i aktuella ämnen, där råd och tips ges till morgonpigga besökare. Välkommen!

Skattekonsultation

Vårt kontor kan erbjuda kvalificerad skattekonsultation genom vår skattekonsult Gunnar Andersson.

Valet är enkelt när det gäller redovisning

Behöver du professionell hjälp i redovisningsfrågor?

Låt oss hjälpa ditt företag med löneadministrationen

Vi har en hög kompetens inom lönehantering och kan utföra hela eller delar av din löneadministration.

Nyheter

EU låter Sverige behålla föreningsmomsen

2015-02-26

Slopad skattereduktion för gåvor till ideell verksamhet

2015-02-24

Regeringen vill slopa skattereduktion för gåvor till ideell verksamhet från och med den 1 januari 2016.

Beskattning av second hand-försäljning

2015-02-19

Under hösten 2013 meddelade Högsta förvaltningsdomstolen en dom som innebär att allmännyttiga ideella föreningar som driver second hand-butiker ofta är såväl moms- som inkomstskattepliktiga. Detta gäller om butikerna drivs på ett sätt som liknar vanlig kommersiell verksamhet.

Grant Thornton-undersökningen har genererat över $360 000 till UNICEF

2015-02-18

Nyligen släppta siffror visar att Grant Thornton de senaste 8 åren har donerat över $360 000 till UNICEF. Det är genom samarbetet mellan Grant Thornton-undersökningen (International Business Report) och UNICEF som företaget donerar $2 för varje genomförd intervju. Pengarna används främst till att bygga tillfälliga skolor för barn i nöd.

Grant Thornton har utsetts till ett Karriärföretag för tredje året i rad!

2015-02-12

Varje år utser Jobtip Sveriges mest spännande företag att jobba på. Tusentals företag granskas och utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, internationell räckvidd, internt och externt employer brand och mycket mer. Hundra av dessa företag har valts ut som landets bästa arbetsgivare för Young Professionals.

Visa alla